Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

 • Nieuw
  Eco Worthy 48V 50Ah LiFePo4 accu
  Eco Worthy 48V 50Ah LiFePo4 accu
  Eco Worthy 48V 50Ah LiFePo4 accu
  Eco Worthy 48V 50Ah LiFePo4 accu
  Eco Worthy 48V 50Ah LiFePo4 accu
  Eco Worthy 48V 50Ah LiFePo4 accu
  Eco Worthy 48V 50Ah LiFePo4 accu
  Eco Worthy 48V 50Ah LiFePo4 accu
  Eco Worthy 48V 50Ah LiFePo4 accu
  Eco Worthy 48V 50Ah LiFePo4 accu
  Eco Worthy 48V 50Ah LiFePo4 accu

  Eco Worthy 48V 50Ah LiFePo4 accu

  € 749,00
  Levering 1-3 werkdagen

  ECO-WORTHY LiFePO4 48V Lithium IJzerfosfaat Accu heeft tweemaal zoveel vermogen, de helft van het gewicht en gaat 8 keer langer mee dan een verzegelde loodzuuraccu, geen onderhoud, uiterst veilig en zeer lage toxiciteit voor het milieu. Onze lijn van LiFePO4 biedt een oplossing voor veeleisende toepassingen die een lichtere, duurzamere en krachtigere accu vereisen.

  Aantal
  Write your review

  EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

  • Levering voorwaarden - Levering voorwaarden - Vandaag besteld, binnen 1-2 dagen geleverd.
  • Betaling voorwaarden - Betaling voorwaarden - Veilige betalingen met Mollie. Makkelijk en betrouwbaar.
  • Retour voorwaarden -Retour voorwaarden -14 dagen bedenk tijd.

  · Perfect voor 48V Zonne-energie Off-grid Systeem: ECO-WORTHY is een professionele verkoper in zonne-energie off-grid systemen met batterijen en heeft de afgelopen jaren meer dan 48600+ kits verkocht. De 48V 50Ah lithium batterij is een ideale keuze voor het voeden van buitenkampplaatsen en voor eenvoudige installatie binnenshuis.

  · Veiliger Metalen Behuizing Ontwerp: Explosieklep en metalen stalen behuizing beschermen het tegen brand en explosie. Het kan worden gestapeld om ruimte te besparen en is eenvoudig aan te sluiten.

  · Grote Capaciteit en Lichtgewicht: Volledig opgeladen 48V 50Ah LiFePO4 Lithium Batterij kan 2560Wh energie leveren voor uw apparaten. Het weegt slechts 26,5 kg, slechts 1/3 van het gewicht van een 48V 50Ah AGM SLA Batterij. Dit maakt installatie en verplaatsing eenvoudiger.

  · Lange Levensduur: Grade A LiFePO4 Cellen maken de 50Ah batterij stabieler en krachtiger, en de lithium oplaadbare batterij gaat meer dan 3000 cycli mee, wat meer dan 4 keer is vergeleken met loodzuuraccu's. Onze lithium-ijzerbatterijen behouden 80% capaciteit na 3000 diepe cycli.

  - BMS Hoge-efficiëntie Bescherming: De lithium ijzerfosfaat batterij heeft een uitstekend BMS (Battery Management System) dat bescherming biedt tegen overladen, diepontladen, overladen, overbelasting, kortsluiting, celspanning zelfbalans en hoge temperatuur uitschakeling.

  Lithium-ijzerfosfaat batterijen zijn een volwassen alternatief voor loodaccu's en bieden alle voordelen van de lithium-ijzerfosfaat technologie. De opslag is speciaal ontworpen om volledig aan de hoge eisen van moderne batterijen te voldoen. Zelfs bij regelmatige diepe ontlading biedt het een hoge mate van veiligheid en lange termijn beschikbaarheid. Deze technologie kan een extreem lange levensduur bereiken, wat deze batterijen ideaal maakt voor tractietoepassingen. Bovendien kan het onder extreme belasting aanzienlijk gewicht, enorme energiereserves en stabiele spanning reduceren.

  48V 50 Ah = 4*12V 50 Ah capaciteit

  [10 jaar levensduur]
  ECO-WORTHY lithium-ijzerfosfaat batterij wordt meer dan 4000 keer gerecycled, wat meer dan acht keer zoveel is als loodzuuraccu's (300-400 keer). De levensduur kan onder ideale omstandigheden 10 jaar bereiken.

  [Kleiner en lichter]
  Het gewicht van lithium batterijen is 1/3 van het gewicht van loodzuuraccu's. Ze zijn eenvoudig te dragen en te installeren. Het is een ideale keuze voor buitenkamperen en binneninstallaties.

  [BMS Bescherming]
  ECO-WORTHY batterij heeft een geïntegreerd BMS (Battery Management System), lage zelfontlading en kan overbelasting, diepontlading, overstroom, overbelasting en kortsluiting voorkomen.

  [Brede Toepassing]
  De LiFePo4 lithium batterij is veilig, efficiënt en draagbaar, geschikt voor kamperen, campers, caravans, elektrische boten, golfkarretjes, gereedschapstrailers, zonnepanelen, kinderwagens of als noodstroomvoorziening.

  [Uitbreiding en Ondersteuning]
  Lithium batterijen ondersteunen parallelle uitbreiding. Wij bieden ook professionele technische ondersteuning en een 3-jarige garantie.

  V&A

  Q: Kan de batterij horizontaal worden geïnstalleerd?
  A: Ja, de ECO-WORTHY lithium batterij heeft geen veiligheidsproblemen zoals batterijlekkage en batterijcorrosie zoals bij loodzuuraccu's, dus het is volledig in orde om de lithium batterijen in elke positie te plaatsen.

  Q: Is de batterij direct klaar voor gebruik bij ontvangst?
  A: Onze lithium batterij heeft een fabriekscapaciteit van 30%, wat uw basisgebruik op dit moment kan garanderen. Als de 30% stroom op is, kunt u uw lithium batterij opladen met zonnepanelen of netstroom.

  Q: Moet ik een speciale lader kopen om deze batterij op te laden?
  A: U kunt een wisselstroom-naar-gelijkstroom loodzuur lader gebruiken die op het stroomnet werkt, aangezien de laadefficiëntie en -duur minder van belang zijn. Het mag geen automatische desulfaterings- of balanceringsmodi hebben. Als dat het geval is, gebruik het dan niet, omdat dit de cellen of de batterij kan beschadigen. Dit kan de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten. Als het een eenvoudig bulk-/absorptie-/onderhoudslaadprofiel heeft, kan het worden gebruikt om de batterij op te laden, maar het moet na het laden worden losgekoppeld en mag niet in de onderhouds-/onderhoudsmodus blijven.

  Voorzorgsmaatregelen

  - Nooit de positieve en negatieve polen van de batterij omkeren!
  - Nooit slaan of gooien, op de batterij stappen!
  - Gebruik nooit metaal om de positieve en negatieve aansluitingen van de batterij direct aan te sluiten!
  - Nooit de batterij direct solderen of doorboren met spijkers of andere scherpe voorwerpen!
  - Dompel de batterij nooit onder in zeewater of water!
  - Niet gebruiken in auto-startbatterijen!
  - Gebruik of plaats de batterij niet bij hoge temperaturen, anders kan dit leiden tot oververhitting, brand of defecten. Verkorte levensduur!

  Eco-Worthy
  EW 48V50Ah

  Specifieke referenties

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  Eco Worthy 48V 50Ah LiFePo4 accu

  € 749,00
  Levering 1-3 werkdagen