Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Over OFF GRID SUPPLY

Welkom bij OffGridSupply.nl, uw one-stop-shop voor al uw off-grid levensbehoeften!

Wij zijn een team van gepassioneerde individuen die geloven in de vrijheid en zelfvoorzienendheid die gepaard gaat met off-grid leven. Onze missie is om hoogwaardige producten en diensten te bieden om u te helpen uw off-grid dromen te verwezenlijken.

Bij OffGridSupply.nl bieden we een breed scala aan producten aan, waaronder zonnepanelen, generatoren, batterijen en meer. We selecteren onze producten zorgvuldig uit gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat u de beste kwaliteit artikelen voor uw off-grid levensstijl ontvangt.

Ons team bestaat uit experts op het gebied van off-grid leven, en we staan altijd klaar om u advies en begeleiding te bieden om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over de producten die u nodig heeft.

We zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke klantenservice en het zorgen dat uw winkelervaring bij ons naadloos en probleemloos verloopt. We bieden snelle verzending en concurrerende prijzen om uw off-grid leven zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Doordat ons magazijn zich in Nederland bevindt, hebben wij snelle levertijden (indien het product in kwestie voorradig is), en kunt u gemakkelijk langskomen om uw bestelling op te halen. Overigens hebben wij ook een eigen koeriersdienst, zodat we zelfs extra zware en grote pakketten bij u thuis kunnen afleveren!

Bedankt dat u OffGridSupply.nl heeft gekozen als uw partner. We zijn enthousiast om u elke stap van de weg te ondersteunen.

Bedrijfsgegevens:

Off Grid Supply B.V.
Steenoven 6D
5626 DK Eindhoven
Nederland

Telefoon:
+31 40 209 2324

Email: info@offgridsupply.nl
BTW: NL863852105B01
KvK: 86071955