Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Betalen met Mollie

Bij Off Grid Supply hechten we veel waarde aan de veiligheid van jouw online transacties. Daarom maken wij gebruik van Mollie, een gerenommeerde betaaldienstverlener die betalingen voor webshops verwerkt.

Op je bankafschrift zie je mogelijk "Mollie" of "Stg Mollie Payments" staan, wat aangeeft dat de betaling via Mollie is verwerkt. Voor meer informatie over Mollie en hun veilige betalingsomgeving, kun je terecht op hun website.

Betaalmogelijkheden
Bij Off Grid Supply bieden we verschillende betalingsmogelijkheden aan via onze betalingsprovider Mollie. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare betaalmethoden:

iDEAL
Bancontact
Creditcard (toeslag van 3%)
PayPal (toeslag van 3,4%)
In3 delen betalen (extra toeslag van toepassing 4%) 
SEPA directe overboeking
EPS (toeslag van 1,5%)
Giropay (toeslag van 1,5%)
KBC/CBC (toeslag van 1,5%)
Belfius (toeslag van 1,5%)
SOFORT (toeslag van 1,5%)

Let op: Voor betalingen met PayPal en creditcard rekenen wij een toeslag van 3.4%, omdat we deze kosten moeten afdragen aan Mollie. Met In3 Delen Betalen heb je de mogelijkheid om je bestelling in 3 delen te betalen, maar hier zijn ook extra kosten aan verbonden.

Mocht je vragen hebben over onze betaalmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Op Rekening voor Bedrijven
Bij Off Grid Supply B.V. stellen we het gemak en de behoeften van onze zakelijke klanten voorop. Daarom bieden we de mogelijkheid om aankopen op rekening te doen voor geregistreerde bedrijven.

Ons op rekening betalingssysteem is ontworpen om de zakelijke aankoopervaring te stroomlijnen en te vereenvoudigen. Met deze service kunnen bedrijven producten en diensten bestellen en later betalen.

Het aanvragen van een op rekening account is eenvoudig. Bedrijven kunnen eenvoudig hun inkooporders naar ons sturen. Wij zullen de bestelling verwerken en zorgen voor een tijdige levering van de gewenste producten en diensten.

Vragen

Heeft u vragen of vindt u het lastig om een product uit te kiezen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We staan klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 40 2092324 of per e-mail op info@offgridsupply.nl. We kijken ernaar uit om van u te horen en u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Zie ook onze andere product categorieën:

PORTABLE POWER STATION
ENERGIEOPSLAG THUIS
ZONNEPANELEN
VOORDEEL BUNDELS
LAADPALEN
ACCESSOIRES