Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Voltero F330 330w flexibel zonnepaneelVoltero F330 330w flexibel zonnepaneel
  • Nieuw
Beoordeling(0)
€ 449,00
Bluetti AC200PL + S420 voordeel bundelBluetti AC200PL + S420 voordeel bundel
  • Nieuw
Beoordeling(0)
€ 2.289,00
Bluetti AC200PL + B300K voordeel bundelBluetti AC200PL + B300K voordeel bundel
  • Nieuw
Beoordeling(0)
€ 2.979,00
Bluetti AC200PL + S370 voordeel bundelBluetti AC200PL + S370 voordeel bundel
  • Nieuw
Beoordeling(0)
€ 2.169,00
Eco Worthy 12V 40A LaadregelaarEco Worthy 12V 40A Laadregelaar
  • Nieuw
Beoordeling(0)
€ 149,00
Bluetti B300K Expansion Battery | 2764WhBluetti B300K Expansion Battery | 2764Wh
  • Nieuw
Beoordeling(0)
€ 1.379,00
Bluetti AC240P 1843Wh Portable Power StationBluetti AC240P 1843Wh Portable Power Station
  • Nieuw
Beoordeling(0)
€ 1.699,00
Installatie draadloze CarPlay Android BMW navigatieInstallatie draadloze CarPlay Android BMW navigatie
  • Nieuw
Beoordeling(0)
€ 349,00
Eco Worthy 300A accumonitor voor LiFePo4 Lithium and AGM batterijenEco Worthy 300A accumonitor voor LiFePo4 Lithium and AGM batterijen
  • Nieuw

BLUETTI AC180 Power Station: De Ultieme Stroomoplossing

BLUETTI AC180 Power Station: De Ultieme Stroomoplossing

Introductie
Ben je het zat dat stroomstoringen je dagelijkse leven verstoren? Zoek niet verder dan de BLUETTI AC180 Draagbare Power Station. Deze innovatieve stroomoplossing biedt een scala aan functies die het tot een onmisbare metgezel maken voor zowel binnen- als buitengebruik. Van de indrukwekkende stroomoutput tot de snelle oplaadmogelijkheid en slimme app-bediening, de BLUETTI AC180 is ontworpen om te voldoen aan al uw stroombehoeften op een efficiënte en handige manier.

Specificaties en Belangrijkste Functies
De BLUETTI AC180 Draagbare Power Station heeft een scala aan functies die het onderscheiden van de concurrentie. Laten we de details induiken:

1.800W AC-uitvoer / 2700W piekvermogen
Met een indrukwekkende 1.800W AC-uitvoer en een piekvermogen van 2700W kan de BLUETTI AC180 een breed scala aan apparaten van stroom voorzien, van kleine apparaten tot gereedschap. Of je nu je laptop wilt opladen, een mini-koelkast wilt laten draaien of zelfs een kleine airconditioner wilt voeden, deze power station heeft je gedekt.

0-80% Opladen in 45 Minuten met 1.440W AC-ingang
De BLUETTI AC180 beschikt over snelle oplaadmogelijkheden, waarmee je de batterij van 0% naar 80% kunt opladen in slechts 45 minuten met een 1.440W AC-ingang. Dit betekent minder downtime en meer productiviteit, zodat je altijd stroom hebt wanneer je het het meest nodig hebt.

5 Jaar Garantie
BLUETTI staat achter de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. De AC180 Draagbare Power Station wordt geleverd met een indrukwekkende garantie van 5 jaar, waardoor je gemoedsrust hebt en ervoor zorgt dat je jarenlang op deze power station kunt vertrouwen.

LiFePo4-batterijen met Levensduur van 10+ Jaar
Uitgerust met geavanceerde LiFePo4-batterijen, biedt de BLUETTI AC180 uitzonderlijke levensduur. Deze batterijen hebben een levensduur van meer dan 10 jaar, waardoor deze power station een langetermijninvestering is die je jarenlang betrouwbaar van stroom zal voorzien zonder dat je de batterijen vaak hoeft te vervangen.

500W Zonne-opladen
Maak gebruik van de kracht van de zon met de 500W zonne-oplademogelijkheid van de BLUETTI AC180. Door compatibele zonnepanelen aan te sluiten (afzonderlijk verkocht), kun je de power station opladen met schone, hernieuwbare energie. Dit bespaart niet alleen geld, maar verkleint ook je ecologische voetafdruk.

Weegt Slechts 17kg
Mobiliteit is een belangrijke eigenschap van de BLUETTI AC180. Ondanks de krachtige prestaties weegt deze power station slechts 17kg, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is en ideaal is voor outdoor avonturen, kampeertrips, excursies met een camper en noodsituaties.

Kan Als UPS Fungeren
Onderbroken stroomvoorziening is essentieel, vooral tijdens stroomstoringen. De BLUETTI AC180 kan functioneren als een betrouwbare UPS (Uninterruptible Power Supply), waardoor je essentiële apparaten van stroom worden voorzien, zelfs wanneer het stroomnet uitvalt. Zeg vaarwel tegen onderbrekingen en downtime.

Stille Oplaadmodus (45 dB)
Stilte is goud waard, vooral wanneer je je apparaten wilt opladen in een rustige omgeving. De BLUETTI AC180 beschikt over een stille oplaadmodus, die werkt op slechts 45 dB. Je kunt nu je power station opladen zonder je rust te verstoren of de rust van je omgeving.

BLUETTI Slimme App-bediening
Neem de controle over je power station met de BLUETTI Slimme App. Deze intuïtieve mobiele applicatie stelt je in staat om de batterijstatus te controleren, de stroomuitvoer te regelen en zelfs oplaadtijden op afstand in te plannen. Integreer naadloos de BLUETTI AC180 in je slimme thuisnetwerk voor extra gemak.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

Kan de BLUETTI AC180 een koelkast van stroom voorzien?
Absoluut! Met zijn 1.800W AC-uitvoer kan de BLUETTI AC180 moeiteloos een koelkast van stroom voorzien, zodat je eten tijdens stroomstoringen vers blijft.

Is de BLUETTI AC180 compatibel met zonnepanelen van andere merken?
Ja, de BLUETTI AC180 is compatibel met een breed scala aan zonnepanelen. Het wordt echter aanbevolen om BLUETTI's compatibele panelen te gebruiken voor optimale prestaties en efficiëntie.

Kan de BLUETTI AC180 worden gebruikt voor kampeertrips?
Absoluut! Het compacte en lichtgewicht ontwerp van de BLUETTI AC180 maakt het perfect voor kampeertrips. Je kunt je apparaten van stroom voorzien, je telefoons opladen en zelfs kleine apparaten gebruiken terwijl je geniet van de natuur.

Heeft de BLUETTI AC180 ingebouwde overspanningsbeveiliging?
Ja, de BLUETTI AC180 is uitgerust met ingebouwde overspanningsbeveiliging om je apparaten te beschermen tegen stroomfluctuaties en overspanningen. Zo heb je extra gemoedsrust.

Kan de BLUETTI AC180 worden gebruikt om medische apparaten van stroom te voorzien?
Hoewel de BLUETTI AC180 in staat is om kleine medische apparaten van stroom te voorzien, wordt altijd aanbevolen om contact op te nemen met een medisch professional om compatibiliteit en veiligheid te garanderen.

Is de BLUETTI Slimme App beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten?
Ja, de BLUETTI Slimme App is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten, zodat je je power station kunt bedienen en monitoren vanaf je smartphone of tablet.

Conclusie
De BLUETTI AC180 Draagbare Power Station is een gamechanger in de wereld van draagbare stroomoplossingen. Met zijn indrukwekkende stroomoutput, snelle oplaadmogelijkheid, duurzame batterij, zonne-oplademogelijkheid en slimme app-bediening biedt het een ongeëvenaard niveau van gemak en betrouwbaarheid. Of je nu een back-upstroomvoorziening nodig hebt voor je huis, een betrouwbare stroombron voor je outdoor avonturen of een oplossing voor noodsituaties, de BLUETTI AC180 heeft het allemaal. Investeer vandaag nog in deze compacte en krachtige power station en maak je nooit meer zorgen over een lege batterij.

    Leave a Reply